Over mij

duvillart

Dat ben ik.  Ik ben Jessica Van Dorpe, geboren in '83, woon in het landelijke Zulzeke, heb twee dochters, een man en een hond.  

Waarvan komt Duvillart?  Een vraag die ik dikwijls krijg.  Mijn achternaam in het Frans is Du Village en de rest laat ik aan de verbeelding over.  
Waarom ik mijn naam in het Frans gebruik, net zoals de titels van mijn werken?  De Franse taal is voor mij nu eenmaal een taal met veel emotie en gevoel.

Wil je meer over mij weten?  Dan ontdek je het ook wel in mijn schilderijen.  Ik ben een gevoelsmens, vol passie, vuur en levensvreugde.  Ik hou ervan om iets te creëren, te verbinden en om te inspireren.  

 "It doesn't matter how the paint is put on, as long as something is said." Jackson PollockIk ben zelf iemand die enorm gevoelig is voor alles wat te maken heeft met schoonheid en harmonie.  Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, uit contacten met mensen, uit levenslessen. Mijn werken moeten leven.  Soms moeten ze ook rijpen en is hun verhaal nog niet af.  Ook dat geeft zoveel voldoening om de evolutie te zien.  

En dat is tegelijk ook wat het schilderen me leert en bijbrengt; niets is voor eeuwig.  Je hebt altijd de kans om opnieuw te beginnen, het anders te doen.  Of net voldoening te vinden in wat je gerealiseerd hebt.