Nieuws

Tentoonstelling Chemin des Espoirs 

20 en 21 april 2024 - de Cultuurfabriek Ronse 

Wandel mee op het 'Chemin des Espoirs', een tentoonstelling die een labyrint van emoties en kleuren onthult, gehouden in de Cultuurfabriek te Ronse. Deze expositie presenteert een zorgvuldig geselecteerde collectie van ongeveer een 20-tal abstracte, betaalbare kunstwerken, elk met zijn eigen verhaal en ziel.  


Deze collectie is een uitnodiging om een moment te ontsnappen en te verdwalen in een wereld die recht uit het hart komt. Laat je meenemen op een ontdekkingsreis langs paden van hoop die spreken tot de verbeelding.  De locatie, een voormalige ververij, biedt de perfecte achtergrond voor mijn werken.  De prachtige grote muren en indrukwekkende natuurlijke lichtinval zorgen ervoor dat elke creatie tot zijn recht komt binnen deze ruimte die rijk is aan industriële geschiedenis en artistieke mogelijkheden.

Kom genieten, samen met een hapje en een drankje.  

Tot dan, Jessica.

  • Zaterdag 20 april, 14u tot 18u30
  • Zondag 21 april, 11u tot 17u 
  • Braambos 15, 9600 Ronse 
  • Vrije ingang 


Foto's locatie tentoonstellingsruimte de Cultuurfabriek, Ronse 

Artwork La sagesse de vivre in my client's home.

De locatie voor mijn volgende tentoonstelling in 2024 ligt vast in de Cultuurfabriek in Ronse.  Ik kijk er ontzettend naar uit om in dit prachtig, authentiek pand mijn werken te kunnen tentoonstellen.  

Artwork La pluie sur la terre shining in a client's home.

Ik had het genoegen om een speciale workshop te houden voor kinderen waarin ik mijn persoonlijke reis in de schilderkunst deelde.  Het belang van het volgen van je hart, het najagen van je dromen, het koesteren van je innerlijke creativiteit.  Het was hartverwarmend om te zien hoe de jonge geesten werden geïnspireerd om zichzelf niet te beperken, niet door hunzelf of door hun omgeving.  Laten we blijven dromen en onze creativiteit omarmen!

Vernissage 31 maart 2023 in Oud-Hospitaal in Oudenaarde.  Tentoonstelling van een 20-tal abstracte kunstwerken.